محاسبه حساسیت به انسولین
زمان تقریبی مطالعه
: کمتر از یک دقیقه
451
حساسیت به انسولین به مقدار افت قند به دنبال مصرف 1 واحد انسولین اطلاق میشود. بصورت پایه هر واحد انسولین را برای پوشش دادن 100 (mg/dl) قند اختصاص میدهیم اما این مقدار در هر فرد و با افزایش سن در یک فرد متغییر است. برای محاسبه دقیق آن لازم است ابتدا قندهای بیماری را با تنظیم تجربی انسولین تنظیم کنیم و بعد از آن از فرمول زیر برای محاسبه حساسیت به انسولین استفاده کنیم.
حساسیت به انسولین = 1800 بخش بر مجموع کل انسولین کوتاه اثر و بلند اثر
خانم دکتر سیده صدیقه مدنی
جمعه، 12 اسفند 1401
نظر شما
متن نظر